UVJETI KORIŠTENJA

Dragi korisniče,

Vaša privatnost nam je važna, stoga ovim uvjetima uređujemo način prikupljanja, čuvanja i korištenja osobnih podataka koje kao korisnik naše web stranice dobrovoljno ustupate pristupom na našu web stranicu.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Osobni podaci koji se obrađuju su podaci primljeni od Korisnika. To uključuje osobne podatke kao što su ime i prezime korisnika, e-pošta, poštanska adresa, telefonski broj i broj mobitela koji se neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. HR Konzalting zakonito, pošteno i transparentno obrađuje Vaše osobne podatke, jedino i isključivo u svrhu s kojom su prikupljeni, a uvjeti se odnose na osobne podatke prikupljene iz mrežnih izvora koji sadrže poveznicu na našu web stranicu. Prikupljanje osobnih podataka iz bilo kojih drugih izvora je isključeno. Čuvamo vaše osobne podatke, za što ste nam dali suglasnost/privolu, kako bismo vam omogućili najbolju uslugu, kupnju i informiranost. Vaše osobne podatke koristit ćemo  u svrhu promocije, promidžbe te prodaje svojih proizvoda i usluga. Obaviještavamo Vas da će te u slučaju provale u naš sustav i krađe osobnih podataka biti obaviješteni u roku od 72 sata. Obaviještavamo Vas da imate pravo na uvid u Vaše osobne podatke koje smo prikupili, obradili te koje čuvamo.

Prava korisnika

Korisnik može zatražiti sljedeća prava:

1) pravo na pristup i spravljanje njegovih osobnih podataka;

2) pravo zaustaviti obradu njegovih osobnih podataka u marketinške svrhe;

3) pravo prigovora na obradu osobnih podataka kada se osobni podaci obrađuju u svrhu postizanja legitimnih interesa HR konzaltinga-a ili trećih strana;

4) pravo na brisanje osobnih podataka u slučaju da više nisu potrebni osobni podaci, korisnik povlači suglasnost za aktivnosti koje su osnova za obradu podataka, a nema druge pravne osnove za njihovu obradu ili ako su osobni podaci obrađuje se bez pravne osnove.

U slučaju bilo kakvih pitanja i nedoumica u vezi zaštite privatnosti i osobnih podataka pišite nam na email adresu: daria.skansi@hrkonzalting.com  

KOLAČIĆI (COOKIES)

Kolačić je informacija koja se pohranjuje na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenom web mjestu ili prilikom otvaranja određene elektroničke pošte. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. U Vašim internet preglednicima možete brisati kolačiće i upravljati općim postavkama spremanja kolačića, međutim, treba voditi računa da ako zabranite kolačiće, onda je moguće da neki dijelovi web stranice ne mogu normalno funkcionirati ili im se ne može pristupiti.

Što su privremeni kolačići?

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju.

Što su stalni kolačići?

Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu.

Više informacija o tome što su kolačići i kako ih odbiti, možete saznati i na stranici: https://www.allaboutcookies.org