MOJA PRIČA

DARIA SKANSI

Upravljanje ljudskim potencijalima zadnjih 25 godina nije samo moje zanimanje nego i moj životni poziv.  Svojim znanjem, iskustvom i osobnim vrijednostima mogu vam pomoći stvoriti radnu sredinu usmjerenu na ljude.  Tako će vaši zaposlenici rasti osobno i profesionalno s rastom kompanije te sreću i zadovoljstvo prenositi na svoju obitelj, prijatelje i zajednicu.

Moja misija je vratiti humanost u HR i radne sredine, s vjerom da će se ideja humanosti posljedično preliti i na sve ostale segmente društva.

+25

Godina iskustvna

+25

Godina iskustvna

4x

U potpunosti kreirala i vodila funkciju ljudskih potencijala i kadrovskih poslova

4x

U potpunosti kreirala i vodila funkciju ljudskih potencijala i kadrovskih poslova

+ 5000

Zaposlenika u poduzećima za koja sam radila

+ 5000

Zaposlenika u poduzećima za koja sam radila

DARIA SKANSI HR KONZALTING

Moje zašto

Bez obzira imate li ili tek zapošljavate svoju HR osobu mogu vam pomoći u uspostavljanju i/ili razvoju HR poslovne funkcije.

Radeći sa mnom, imat ćete HR podršku na svakom koraku vašeg razvoja i unapređenja uz predvidive i prihvatljive troškove te modele suradnje koji vama najbolje odgovaraju.

Vizija

Zajedno stvaramo H* radnu sredinu. Vaši zadovoljni zaposlenici su vaši najbolji promotori. Vi i vaši zaposlenici ste na istoj strani i igrate za istu ekipu. Zajedno se pripremate za najteže bitke. Zajedno se veselite svim golovima koje zabijate i svim trofejima koje ostvarujete. Ja vas usmjeravam, podržavam i pratim kao vaš HR partner.

Misija

Moja misija je da svojim znanjem i iskustvom pomažem stvarati H* radne sredine, u kojima će poduzetnici (ali i ne samo oni) ostvarivati svoje poslovne ciljeve uz pomoć sretnih i angažiranih zaposlenika, koji rastu osobno i profesionalno s rastom kompanije te koji sreću i zadovoljstvo prenose na svoju obitelj, prijatelje i zajednicu.

+25 GODINA ISKUSTVA

Moja ekspertiza

Mogu vam pomoći u uspješnom rješavanju izazova s kojima se susrećete na dnevnoj razini npr. kako motivirati i povećati zadovoljstvo i angažiranost zaposlenika ili kako se nositi sa zaposlenicima koji ne udovoljavaju standardima koje ste postavili ili ne poštuju organizacijske vrijednosti.

Kao ovlašteni trener DISC Persologa mogu vam pomoći u analizi radnih mjesta, odabiru kadrova, određivanju tipologije zaposlenika i/ili timova  te uz dodatne radionice doprinijeti boljem razumijevanju i unapređenju komunikacije u vašem društvu.

Uz moju pomoć, možete razviti vještine koje će vam omogućiti da uspješno rješavate izazove s kojima se suočavate u svom profesionalnom životu, kao što su poboljšanje performansi i efikasnosti, izgradnja i održavanje pozitivnih radnih odnosa, vođenje produktivnih timova, razvoj vlastitog liderstva i mnogo toga drugog. Kroz individualizirani pristup coachinga, prilagođen vašim specifičnim potrebama i ciljevima, pomoći ću vam u postizanju vašeg potencijala i uspjeha u vašoj karijeri.

RADNO PRAVO
unapređivanje organizacijske kulture
EXECUTIVE COACHING
DISC persolog trener
RAZVOJ DRUŠTVA
CHANGE MANAGEMENT
LJUDSKI POTENCIJALI

što možete očekivati?

Moje vrijednosti

POVJERLJIVOST

Mojim angažmanom dobit ćete osobu od vašeg najvećeg povjerenja. Sve informacije koje mi povjerite bit će s moje strane tretirane kao poslovna tajna za vrijeme i nakon naše suradnje.

PARTNERSKI ODNOS

Mojim angažmanom dobit ćete partnera koji će vas pratiti na vašem putu, imajući stalno u vidu da naš odnos postoji radi obostrane dobiti. Vama pomoć da ostvarite svoje poslovne ciljeve, a meni pomoć da ostvarim svoju misiju i putem vas doprinesem zajednici.

TRANSPARENTNOST

Mojim angažmanom dobit ćete osobu koja komunicira transparentno, iznoseći otvoreno svoje mišljenje, prijedloge i primjedbe, objašnjavajući aktivnosti koje ćemo raditi - njihovu dinamiku i njihov utjecaj na druge aktivnosti odnosno procese.

Želite znati više?

Kontaktirajte me

Ako imate pitanja, javite mi se preko kontakt forme, direktno pozivom ili emailom.

FB grupa

Humani HR

Daria Skansi
HR konzalting

Newsletter

Budite u tijeku novih projekata i posebnih ponuda! Prijavite se na newsletter upisom vaše e-mail adrese.